Har du funderat på den butiksinredning du har idag och vill kanske ändra. Eller är det så att du ska starta upp butik och vill ha en säljande butiksinredning direkt? Att inreda en butik, det låter ju ganska lätt men det finns en del saker att tänka på. Du måste placera inredning och varor på bra sätt, så att det blir mer säljande. Du kan med fördel ta hjälp av Hestra för att inreda din butik. Detta företag sysslar med:

  • Butiksinredning
  • Hotellinredning
  • Restauranginredning

Hestra är en av Nordens största butiksinredare och de vet vad de gör! De kan detta med att skapa en bra och tilltalande inredning som även är säljande.

Inred din butik på ett säljande sätt

Din butiksinredning bör vara så säljande som möjligt. För det är ju vad en butik går ut på, att sälja mycket. För att din butik ska vara attraktiv så är det bra att satsa på att ha tilltalande miljöer, exponeringar som säljer och en välplanerad layout.

Om du väljer att ta hjälp av Hestra, så kan de sätta samman en projektgrupp för just din butik samt att de kan hjälpa dig med allt från layout och konceptutveckling till produktion, logistik och montage.

Inredning av butiken

Att på egen hand planera din butiksinredning är som sagt inte det lättaste. Då kan det vara en trygghet i att vända dig till Hestra. Detta företag hjälper dig med att ta fram passande inredning samt hjälper till med hur den ska placeras. Hestra både utvecklar och producerar inredning för olika sorters verksamheter. Bland annat har de ett brett utbud av standardsystem men de tar även fram kundunik inredning.