Att välja rumsavskiljare i glas för att skilja av rum på kontoret eller på andra platser är rätt smart. Om du vill, använd rumsavskiljare i glas som kommer från Morgana. Bland annat kan du välja mellan olika väggpartier så som framless, aluframe, woodframe och loft.

  • Alla deras glaspartier, väggpartier och väggsystem fungerar självständigt
  • Alla deras glaspartier, väggpartier och väggsystem kan kombineras i ett projekt för både kontor samt ett rum inomhus.
  • Materialvalen anpassas efter önskemål, liksom storleken på modulerna.
  • Du kan välja fritt mellan en rad olika träslag och karmar.
  • Dörrar och trädetaljer kan även lackas i valfri NCS-kulör.
  • Glaspartier, väggpartier och väggsystem är godkända enligt både Sunda Hus och Byggvarubedömningen.

Skilja av rum med olika glaspartier

Morgana har många snygga alternativ när det gäller rumsavskiljare i glas. En stor fördel med dem är även att de kan fungera självständigt så väl som det går bra att kombinera dem med varandra. Du kan anpassa materialvalet på det sätt du vill samt att det även går att välja storlek på modulerna.

Kanske det finns ett stort rum på det kontor du jobbar. Det kan då vara smart att skilja av det med ett glasparti. Morgana har olika former och storlekar på glaspartierna samt att de kan vara helt sömlösa eller med en karm. Karmen i sig kan vara i trä eller i aluminium.

Du kan använda rumsavskiljare i glas för att skapa ett rum i rummet så att säga. Morgana är Sveriges ledande leverantörer av väggsystem i glas och andra rumsavskiljare, så vänd dig till dem då du vill satsa på att skilja av olika rum.