Rafael Holst's dagbok - päronsplitt och hallonsaftLäs min debutbok; Rafael Holst's dagbok - päronsplitt och hallonsaft. Boken är lättläst och riktar sig till barn i mellanåldern, 9-12 år. Den finns att köpa av förlaget, Idus förlag, hos Adlibris eller Bokus. Eller direkt av mig. Hör av dig!

ISBN: 9789175778907

Kära Dagbok, jag hatar Dig … Sommarlovet blir inte alls som jag har tänkt mig och allt är Livias fel! Om inte hon hade dött hade mamma och pappa varit som vanligt, glada. 
     Jag hade inte behövt en dagbok att skriva ner mina ledsna känslor i och det hade inte osat päronsplitt hemma. Dessutom hade jag inte behövt åka ensam ut till tant Hjördis klipp-ö längst ut i skärgården där oändligheten och alla äventyr tar vid. Äventyren som tant Hjördis väntar på medan jag själv bara väntar på att allt, vad det nu är, ska ordna sig.
     Fast kanske stämmer det som pappa säger? Att allt kanske inte blir som man har tänkt sig, men att det kan bli bra ändå.

Tanken med boken är att läsaren ska finna tröst och igenkänning. Men också att bli underhållen och få uppleva läsglädje. Kanske kan läsaren bli inspirerad att skriva en egen dagbok. Det som Sara tycker är bra, är att Rafael är en högst motvillig skribent. Han vill inte alls skriva dagbok, men han gör det ändå. Inte bara ibland, utan nästan varje dag och han gör det bra. Kanske kan han bli en förebild?
Författaren Sara Salander vill också framhäva hopp med boken. Att även om livet känns jobbigt och sorgligt, finns det alltid något som är bra. Håll fast vid det. Saker och ting blir inte alltid som man har tänkt sig, men det blir bra ändå. 
Sara Salander, är 38 år, gift och har fyra barn. Hon arbetar som lärare på mellanstadiet. Familjen, djur och natur ger henne energi, liksom böcker! Böcker har alltid varit en viktig del i Saras liv och hon har drömt om att bli författare så länge hon kan minnas. Att skriva är för mig som att andas, ett måste. Och nu debuterar hon med Rafael Holst’s dagbok: päronsplitt och hallonsaft.
Provläs boken här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.