♀ PRESENTATION

Vem är jag?
Jag är en jordnära 40-åring, mamma till barnen Indra, Liam, Engla och Milo och hundägare till mellanpudeln Alvin. Jag är en extrovert introvert som älskar rutiner och jordar mig i naturen och värdesätter min egentid lika mycket som jag får energi av "mina människor" och håll-i-gång. Jag vet vilka begränsningar jag har, men kan ändå aldrig sluta upp att överprestera. Att ha en högre växel är okej, till och med roligt, om jag kan lägga den energin på sådant som ger energi tillbaka. För det behöver jag få vistas ute i naturen, spendera tid med familj och vänner, läsa och skriva.

Till vardags arbetar jag som lärare på mellanstadiet. Ett yrke där jag får vara kreativ, ha roligt tillsammans med eleverna, bygga relationer och se dem utvecklas. Att planera lektioner kan vara något av det roligaste jag vet.

Jag debuterade som författare 2018 med Rafael Holst's dagbok; päronsplitt och hallonsaft. Kort därefter kom 2019 Mirakel och hemligheter följt av fler viktiga barn- och ungdomsböcker.

Jag skriver främst och helst böcker för unga eller kapitelböcker för barn. Någon gång vill jag dock skriva bilderböcker samt feelgood och relationsromaner för vuxna. Jag tycker om att skriva texter som berör och förhoppningen är att de ska stötta och ge hopp. Det får gärna vara feelgood al dente, även kallad feelreal där verkligheten målas upp ärligt, brutalt men kärleks- och hoppfullt.


If you can dream it - you can be it.