söndag 5 september 2021

Söndagens smakbit, v. 35 Kyss Karlsson i nacken


Hjördis gick snabbt in i drängkammaren och tittade sig omkring i Allans domäner. Vad håller jag på med? tänkte hon. Ljuger och döljer? Det är precis som att jag försöker skydda Allan. Nej, minsann, så vill jag inte ha det längre. Han ska bort från mitt liv, en gång för alla.
s. 68 ur Kyss Karlsson i nacken av Karin Brunk Holmqvist

Det har varit en intensiv vecka på jobbet med många sjuka kollegor. Tiden har gått lite extra fort, men allt extrajobb ledde till att jag var otroligt trött i fredags. Sedan sov jag middag av bara farten på lördagen. Välbehövligt.

Trots att mina studier nu är i gång har jag haft tid att läsa en del skönlitterärt också, vilket är en trevlig avkoppling. Studierna verkar inte dra i någon vidare hög växel, och det är förstås en lättnad. Att arbeta heltid och studera på 50% är kanske en felaktig ekvation egentligen ... men så intressant, roligt och lärorikt att jag är säker på att det ska gå bra. Jag är heller inte helt ovan vid högre studier.

8 kommentarer:

 1. Imponerande att du orkar på 150 %!
  Författaren har jag noterat, men inte läst något av än.

  SvaraRadera
 2. Imponerande att hinna med båda delarna tycker jag, även om man är van vid att studera. Samtidigt så är det roligt och utvecklande att göra något som man brinner för.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har läst Rapsbaggarna och Potensgivarna av författaren. Det var trevliga, lättsamma böcker. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. Vilken egendomlig titel, och omslag. :) Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 5. Jag har bara läst en bok av Karin Brunk Holmqvist och det var inte riktigt min grej. Mest var det nog att det var för likt buskis, det gillar jag inte 🙂

  SvaraRadera
 6. Tack för smakbiten! Har inte läst något av författaren, tror jag.

  SvaraRadera
 7. kyssa grodor kan gå bra, trevligt att du har tid med böcker

  SvaraRadera
 8. Skönt att du hinner med lite avkoppling i din hektiska tillvaro också :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.