lördag 11 september 2021

Katthotellet vid kusten av Jessika Devert


Devert är en ny favoritförfattare. Klara Zimmergren gör dessutom inläsningen så klockren att hennes röst blir huvudpersonligheten personifierad. Det är en fin, varm och något sorglig roman/feelgood med härliga karaktärer, släktband, vänskap, kärlek och inte minst katter och hav.

När Jonna blir vräkt från sin drömlägenhet och dessutom inser att hennes förlupne före detta pojkvän lurat henne på pengar rasar världen ihop. Utan jobb eller någonstans att bo tar hon sina fyra älskade katter och åker till sin farfar i Bohuslän, som hon inte träffat på trettio år. Hon får flytta in i hans gästhus på Räkholmen och de börjar lite trevande lära känna varandra och sin gemensamma släkthistoria.

Ett steg i taget lär Jonna känna den lokala frisören, den snygge snickaren och de som bott på ön i hela sitt liv - ett speciellt och lite svåråtkomligt folk. Att träffa någon ny kärlek är hon inte intresserad av, men när det visar sig att byns rikemansson älskar att dansa lika mycket som hon - då vankar något till liv i hennes hjärta. Kanske finns det chans till lite allt möjligt på Räkholmen?


Jessika Devert
Katthotellet vid kusten
via Storytel
ISBN: 9789177714774
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.