tisdag 17 augusti 2021

Sommar i Fågelkärr av Ann-Charlotte Persson


Efter att ha läst Jul i Fågelkärr var det nu mysigt att få återvända till London/Fågelkärr och möta alla karaktärer igen; Emma. Fanny och Sara ... Ett kapitel per dag i 31 härliga dagar ... eller så gör man som jag - väntar till dess att Storytel släppt alla avsnitt så att det går att sträckläsa. Oftast lyssnar jag längre tid än bara ett kapitel per dag speciellt nu när sommarlovet är slut och jag har börjat jobba. När jag kör bil lyssnar jag alltid, så vida jag inte har barnen med i bilen.

Sommaren är här och den gamla drömmen om ett gårdskafé ska bli verklighet. Fanny och Sara har bråda dagar med att sylta, safta och baka, medan Emma slits mellan sina två länder. I London har hon sitt liv och sitt älskade fik, men i Fågelkärr finns kärleken och hennes fina gammelmoster Fanny. Hur ska hon någonsin kunna välja? 

När vårens prunkande magnolior övergår till äppelblom spirar också kärleken. Kan den trevliga, men lite hemlighetsfulla, veterinären kanske bli början till något alldeles nytt i Saras liv? Framtiden ser ljus ut för vännerna i Fågelkärr!


Ann-Charlotte Persson
Sommar i Fågelkärr
via Storytel
ISBN: 9789179953126
Finns hos Adlibris och Bokus


1 kommentar:

  1. Tack för tipset! Jag hade dock väntat för att kunna ta det i egen takt.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.