fredag 16 juli 2021

Mirakel och hemligheter - Boktips i P4


Författarframgångar.
Drömmar.
Nyp i armen.

Idag känns det verkligen som det är dags att fira, och fira stort! Jag somnade med beskedet om att ett förlag vill ge ut ännu ett av mina manus, så du förstår ju att jag somnade med ett leende och vaknade likaså.

Det är en bok för 9-12-åringar där huvudpersonerna är Allis och Silas. Allis som älskar hästar ... inte helt olikt Mi-Rakel som inlägget också handlar om. Allis har svårigheter hon också, men till skillnad från Mi-Rakel har hon ingen CP-skada utan brottas med smärta i kroppen som hon gör sitt bästa för att dölja. För tänk om mamma säger att hon inte får rida eftersom hon har så ont. Det får inte hända.

Silas brottas också med utmaningar. Hans familj äger och driver byns pizzeria, en restaurang där Silas hoppar in och jobbar extra ibland. Speciellt om fredagarna, för då brukar Allis alltid komma förbi för en pizza efter stallet, och det vill han såklart inte missa. Men så en fredag faller han ihop i kramper bakom disken. Som tur är hinner Allis inte dit, för hur pinsamt hade det inte varit att falla ihop framför tjejen han är kär i?!

Om utmaningar, diagnoser, rädslor, kärlek, hästar och pizza.

Inte minst är jag jublande glad eftersom Agneta Norrgård tipsar om Mirakel och hemligheter i P4 Västernorrland. Scrolla fram till 2:12:15 för att hamna direkt på boktipsen.

Mirakel och hemligheter är den första boken i serien om Mi-Rakel (Mimmi) Tapper som dör vid födseln, lyckas överleva men får en CP-skada. Klicka gärna på länken, scrolla fram och lyssna till hur härligt Agneta berättar om min bok. Jag är så, så lycklig.


2 kommentarer:

  1. Stort grattis till dig! Så roligt att det går så bra.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Men oj vad roligt! Stort GRATTIS till dig - vilken ära att bli uppmärksammad på det viset! Men det är du ju sååå värd :-)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.