onsdag 28 juli 2021

Medan världen ser på av Anna Larsson


En välskriven, djup och stark feelgood - på gränsen till romance. En berättelse att lätt komma in i. Även fast jag stundtals upplever boken som en smula långrandig där vissa passager hade kunnat redigerats bort, är det samtidigt en sträckläsningsbok som är svår att lägga undan. En riktigt fin debut som förtjänar att uppmärksammas.

Efter en rejäl livskrasch har Sara början om. Karriären är lagd på hyllan och numera är hon ekonom på ett litet förlag i Stockholm och trivs med sin lugna tillvaro. Men allt förändras då Hollywood får upp ögonen för förlagets succéförfattare Eben Carlsson.

Sara tvingas följa med Eben till Los Angeles för att diskutera avtal med filmproducenten och där möter ho stjärnskådespelaren John Williams - enligt sociala medier den mest eftertraktade mannen i filmvärlden. På ytan är han just som hon föreställt sig, arrogant och blaserad och hon håller sig på avstånd. Men något sker mellan dem. Något händer.

Mot alla odds inleder Sara och John en trevande relation. Precis som hon döljer han hemligheter och har oläkta står, mitt i sitt offentliga liv där han förföljs av paparazzi, galna fans och hängivna beundrare.

Har deras kärlek någon chans, när de lever så olika liv och har helt skilda drömmar?
Anna Larsson
Medan världen ser på
Bazar förlag
ISBN: 9789180061889
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.