fredag 9 juli 2021

En svårfångad dröm av Sofia Ymén


Andra delen i Kungsbackakvartetten, fullspäckad av hästar, hovklapper, sköna vidder, romantik, vänskap och drömmar. Min dröm är att jag nästan kan förnimma hästdoften genom boksidorna. Sedan jag läste Ett oväntat arv har jag längtat efter att få lära känna karaktärerna ännu mer och nu ser jag fram emot julen då del tre ges ut - en julroman!

När Filippa får chansen att göra verklighet av sin dröm - att hjälpa samarbetet mellan häst och ryttare på barndomsvännen Madeleine Fors gård - tvekar hon inte för ett ögonblick. Samtidigt upptäcker hon den gamla trädgårdsmästarbostaden på gården, och försöker övertyga Madeleine om att en renovering absolut går att kombinera med uppstarten av det egna företaget.

Sedan barnsben har Williams föräldrar byggt upp en framtid och ett team kring honom och hans hopptävlan. Men nu närmar han sig trettio, och karriären har kraschat. När föräldrarna råder honom att ta en paus och skickar hem honom och tävlingshästen Eldorado från Frankrike, stallas hästen upp på Fors Gård.

I William ser Filippa chansen till sitt första uppdrag, men William är inte intresserad av hennes hjälp. Ändå dras de till varandra. I samma veva får Filippa sin gammelmormors dagbok av sin mamma, och börjar läsa den tillsammans med sina väninnor. Men kan en änka som levde för knappt hundra år sedan leda dem på rätt väg?


Sofia Ymén
En svårfångad dröm
Printz Publishing
ISBN: 9789177714354
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.