torsdag 15 juli 2021

En kväll i juni av Anna Lönnqvist


En mysig och romantisk feelgood med fokus på kärlek och vänskap men också en känslosam berättelse om förlorade drömmar och svåra livsbeslut.

Ella och Ben träffas en junikväll 2007 utanför Gröna Lund. Efter en oförglömlig kväll tillsammans skiljs de åt, men är säkra på att de snart kommer att ses igen.

Tolv år senare lever Ella i en trygg relation med sin barndomsvän Leon. Hon jobbar som frilansskribent och har precis fått ett erbjudande om att spökskriva biografin om den legendariska, men komplicerade, Fredrika Bergh - en av Sveriges mest framstående näringslivskvinnor.

Ella har aldrig glömt kvällen med Ben, så när han överraskande dyker upp på Fredrikas gods, ställs hennes tillvaro på ända. Men hon är fast besluten att en kväll för så länge sedan inte förändrar något.

Men ju längre hon kommer i arbetet med boken om Fredrikas liv, desto mer osäker blir hon på sitt eget. Ska hon göra samma misstag som Fredrika en gång gjorde, eller våga släppa alla förväntningar och leva för sin egen skull?


Anna Lönnqvist
En kväll i juni
via Storytel
ISBN: 9789113113883
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.