fredag 4 juni 2021

Gröna, sköna vårvindar av Christoffer Holst


Cilla Storm är tillbaka i en ny, spännande mysdeckare - äntligen. Enda smolket i bägaren är att det är fjärde och avslutande delen. Suck och kvid. Jag älskar Holst sätt att skriva lättsamt, spännande och samtidigt med en allvarsam ton.

Mordmysterier, vårkänslor och rosé.

Det är maj och kriminalreporter Cilla trivs med livet, även om hon är osäker på vad nästa steg för henne och Adam ska bli. Är hon verkligen redo att lämna lyan på Södermalm och flytta ihop med sin stiliga polispojkvän?

På jobbet stöter hon på ett gammalt skärgårdsmysterium från 60-talet, och ju mer hon och den pensionerade vännen Rosie gräver i fallet, desto tydligare blir det att de inblandade fortfarande har en hel del att dölja.

Samtidigt har den kända mat- och vinprofilen Julia fått låna en bekants hus på Bullholmen, för att slutföra boken hon arbetar med. Våren är i luften, men skärgårdsvädret visar sig från sin mest nyckfulla sida och när det en kväll blåser upp till storm blir Julia vittne till en fruktansvärd tragedi. Men var det som inträffade verkligen en olyckshändelse?


Christoffer Holst
Gröna, sköna vårvindar
Lovereads
ISBN: 9789188801890
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.