torsdag 13 maj 2021

Falla för en ängel av RaeAnne Thayne


En lagom romantisk och mysig feelgood som utspelar sig i juletid. Därför tycker jag att omslaget, som visserligen är fint, är missvisande. Jag hade mycket hellre sett att boken marknadsfördes som en jullit. Det här är första, fristående delen i serien om Haven Point och andra boken av Thayne som jag läser.

Eliza Hayward har haft sin beskärda del av bekymmer i livet, men nu verkar lyckan ha vänt. Hon har fått jobb som hotellchef i den lilla staden Haven Point och allt ser ljust ut. Men när hotellet brinner ner går både jobbet och bostaden - bokstavligt talat - upp i rök. Och inte nog med det, precis när julen närmar sig blir Elizas femåriga dotter påkörd av en bil.

Den som körde bilen är ingen mindre än den berömde datagurun Aidan Caine. När han får höra vad den lilla familjen råkat ut för ger han Eliza ett erbjudande. De kan få bo i hans stora hus, Snow Angel Cove, som snart kommer att fyllas av hela hans släkt med barn, hundar och gnabbande syskon.

Eliza tackar ja och inser snart att det inte bara är den varma brasan som glöder i huset - utan även de blickar hon och Aidan utbyter. Kanske kan det här bli början på något nytt?


RaeAnne Thayne
Falla för en ängel
via Storytel
ISBN: 9789150727111
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.