torsdag 27 maj 2021

Ett oemotståndligt liv av Birgitta Bergin


Det här är den oväntade fjärde delen om Anna Holm och hennes första kärlek Calle. Jag sörjde lite grann när jag hade läst ut del tre och aldrig hade jag väl väntat mig en uppföljare ... men Ett oemotståndligt liv är briljant. Den serveras med en twist jag inte hade räknat med.

Anna tror inte sina ögon. Killen som kommer in på Riche är en kopia av hennes första kärlek Calle, som tragiskt dog innan de hann bygga ett liv tillsammans. Det har tagit många år att finna kärleken på nytt, och Annas vardag med Filip och hennes två barn skakas om efter mötet i baren. Den unge mannen är som ett spöke från det förflutna och minnena av Calle hotar relationen med Filip. Anna kan inte släppa det: Vem är han? Har han en anknytning till Calle?

Samtidigt tyr sig en ung medarbetare, Amelia, till Anna. Amelia berättar om sin pojkvän och säger att ingen är så ensam som han. Hon kan inte lämna honom, trots att han ofta sviker henne och flyr in i en värld av droger och evigt festande. Han har ingen annan än Amelia. Vem vet vad som skulle ske om hon också överger honom.


Birgitta Bergin
Ett oemotståndligt liv
Bokfabriken
ISBN: 9789178354184
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.