torsdag 18 februari 2021

Systrarna från Toscana av Lori Nelson Spielman


En spännande, driven och varm berättelse som tar oss med till Italien och ger lärdomar i att släppa kontrollen och våga kliva ur gamla hjulspår och förutbestämda mönster.

Hur bryter man en tvåhundra år gammal förbannelse?

Ända sedan den dag för mer än tvåhundra år sedan då Filomena Fontana lade en förbannelse över sin syster har inte en enda av släkten Fontanas småsystrar hittar kärleken. Vissa, som Emilia, lycklig singel och bagare i sin morfars deli i Brooklyn, påstår att det är ett rent sammanträffande. Andra, som hennes sexiga, kärlekstörstande kusin Lucy, tror helhjärtat på den gamla legenden. Båda blir dock lika förvånade när deras gammelmoster ringer upp dem med ett häpnadsväckande förslag: om de följer med henne på en resa till Italien lovar moster Poppy att hon ska träffa sitt livs kärlek på trappan till kyrkan i Ravello på sin åttioårsdag, och därmed bryta förbannelsen en gång för alla. 

Bland Venedigs kanaler, Toscanas gröna, böljande kullar och Amalfikustens förtrollande byar blommar romanser upp, öden beseglas och familjehemligheter uppdagas som kan komma att skada släkten långt mer än en tvåhundra år gammal förbannelse.


Lori Nelson Spielman
Systrarna från Toscana
via Storytel
ISBN: 9789177991755 
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.