tisdag 2 februari 2021

Med hjärtat som insats av Simona Ahrnstedt


Ahrnstedt har i vanlig ordning målat upp starka karaktärer. En kvinnlig huvudperson som är marinsoldat och står på egna ben, med enda felet att hon har stängt av sina känslor och aldrig pratat ut med sin förra pojkvän. Och en stark manlig dito. Dock tycker jag inte om att läsa ingående sexscener men det är ju sedan gammalt.

När Dessie och Sam var unga älskade de varandra till vanvett. Men på en fest krossades deras kärlek och brutalt drevs de isär. Ingen av dem har hämtat sig från sveken och lögnerna.

Femton år senare är Dessie säkerhetsexpert med erfarenheter från krigszoner över hela världen. Samtidigt som hon har en hög position i en våldsam bransch där kvinnor är sällsynta, kämpar hon med trauman som kan förgöra henne.

Sam var förortsgrabben som alla räknade ut. Efter Dessies svek var revansch länge hans drivkraft, och han har på egen hand skapat ett framgångsrikt hotellimperium. När Sam får mordhot riktade mot sig behöver han en livvakt. Ödet för Dessie i hans väg ...

Det räcker med en blick så vet både Dessie och Sam vad som gäller. Den här gången spelar de med hjärtat som insats.Simona Ahrnstedt
Med hjärtat som insats
via Storytel
ISBN: 9789137155609
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Jag är inte så roade av hennes böcker och sexscener kan jag också klara mig utan.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.