måndag 1 februari 2021

44 kapitel om 4 män av BB Easton


Jag hade förväntat mig en skrattfest och var kanske därför extra svårflirtad. Jag fastnade inte alls för boken.

Böcker om sex - minerad mark för skolpsykologer Att skriva explicita sexskildringar skulle betraktas som "oetiskt" och "till grund för uppsägning".Som tur är har etik aldrig riktigt varit min grej.

Efter att ha ägnat flera år åt att försöka hetta upp mitt sexliv gav jag upp och vände mig till min dagbok. Kanske var Ken, min vackra, kalla, sifferälskande man helt enkelt inte kapabel till den typ av passion jag ville ha.

Mina ex har alla varit lika tatuerade och testosterondrivna som männen i mina älskade kärleksromaner, och om jag inte kunde få den typen av passion igen i verkligheten kunde jag åtminstone skriva om det. Ingen skulle ju någonsin få veta. Gissa vad? Min man läste.
Och inte bara det. Det väckte honom till liv.

Berusad av makt började jag testa gränser. Det jag skrev blev mer och mer utformat för att manipulera Kens beteende. För det mesta gick det strålande ... förutom när det inte gjorde det.


BB Easton
44 kapitel om 4 män
Bokfabriken
ISBN: 9789178354481
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.