söndag 24 januari 2021

Söndagens smakbit, v. 3 Den vilsna världen


Jag fryser om tårna och drar på mig ett par torra strumpor innan jag huttrande kryper ner i sängen, drar täcket tätt omkring mig och sjunker ner på den mjuka kudden. Misstänker att det blir svårt att somna efter min lilla utflykt, men när värmen omsluter mig är det svårt att tro att det är samma säng som jag omöjligt kunde somna i för några timmar sedan. Jag sträcker ut handen, stänger av alarmet på mobilen och hinner knappt blunda förrän dvalan infinner sig. Idag struntar jag i allt vad lärare och lektioner heter.
s. 33 ur Den vilsna världen av Cecilia Johansson

Den här veckan har jag varit hemma från jobbet med svaga förkylningssymtom samt de där 48 timmarna symtomfritt varpå jag har haft tid och kreativitet nog att skriva lite. Men jag är fortfarande överhopad med jobb. Lärarjobb, bokmanus ... Den här helgen har gått i ett. Men på ett bra sätt. Den gick lite för fort bara. Nu ska jag snart laga lite mat och när den sedan sköter sig själv i ugnen ska jag korrläsa lite manus efter sättningen och så blir det middag och filmkväll som fint avslut.

8 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten. Den här boken har jag sett i reklam från förlaget.

  SvaraRadera
 2. googlade titeln och såg att det var en fantasy-berättelse. Tack för smakbit

  SvaraRadera
 3. jo, det är ju bra med 48 timmar, oftast, men det ställer till det, tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 4. känner inte till den här boken. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 5. Känner inte till den boken. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 6. Smakbiten lät behaglig, men jag förstår att allt inte är lika mysigt för henne. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 7. Hoppas du är helt kurant nu! Skönt att du har haft en bra helg, men visst går tiden fort nuförtiden!

  Ha en fin start på veckan :-)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.