onsdag 20 januari 2021

Kanske den här gången av Jill Mansell


Den här boken läste jag med tankarna på helt annat håll. Jag försökte verkligen försjunka in i handlingen, för jag märkte ju att det är en riktigt härlig feelgood, men jag var helt enkelt inte i fas. Berättelsen är mysig och varm och på samma gång fylld av tragedier och sorg. Som det verkliga livet.

När Mimi ska hälsa på sin pappa som flyttat till den lilla pittoreska byn Goosebrook i Cotswolds, råkar hon stöta ihop med den karismatiske Cal. Deras första möte blir allt annat än romantiskt och Mimi återvänder till London där hon satsar helhjärtat på karriären. Hon inser också snart att det nog aldrig kan bli något annat än vänskap mellan henne och Cal.

Kärleken till byn Goosebrook slocknar dock inte och fyra år senare lockar den på henne med både sin charm och sina invånare. Mycket har blivit annorlunda i byn men när det gäller Mimi och Cal verkar alltid något, eller någon, stå i vägen för att deras vänskap ska utvecklas till något mer. Mimi har dessutom fullt upp med att hjälpa andra i deras relationer. När ska det bli hennes tur att möta kärleken och bli riktigt lycklig?Jill Mansell
Kanske den här gången
via Storytel
ISBN: 9789189177260 
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Jag tycker det är svårt att läsa en bok när tankarna far iväg på annat håll.

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.