måndag 7 december 2020

Nu är det jul igen av Jessika Devert och Annika Devert


Så roligt att läsa en julroman som två systrar har skrivit tillsammans. På samma gång som det måste kännas kul och drivande att skriva tillsammans måste det kännas utmanande. Något jag gärna hade testat någon gång.

Den här julromanen tar, förvirrande nog, sitt avstamp mitt i sommaren. Men sen ... bara ett andetag bort öser julen sig över läsaren.

Trebarnsmamman Emelie har tröttnat på tillvaron. Sedan pappan till hennes barn flyttat hem till Gambia har hon kämpat för att få vardagen att gå ihop. Budgeten är tajt, jobbet är urtråkigt och trots påtryckningar vågar hon inte skaffa Tinder. Hon är helt enkelt inte redo. Men just som allt känns som mörkast får hon ett oväntat brev - ett brev vars innehåll kommer att ändra hennes liv för all framtid.

Det visar sig att Emelie ärvt ett hus på Sardinön - och när hon åker dit får hon sitt livs chock. Huset är nämligen fyllt till bredden med juldekorationer! Emelie tvekar, men när barnen bestämt sig för att de vill stanna på ön dröjer det inte länge innan flytten från Växjö är ett faktum. Allt som återstår nu är att lista ut svaren på två viktiga frågor: Vad är egentligen grejer med Andreas, snyggingen som ärvt gäststugan på tomten? Och vad i hela fridens namn ska Emelie göra med alla sina julsaker?

En charmig och glad berättelse.


Jessika och Annika Devert
Nu är det jul igen
via Storytel
ISBN: 9788726641356
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.