måndag 14 december 2020

Löften och svek av Barbara Taylor Bradford


Del 2 i serien om familjen Falconer. Jag har inte bekantat mig med det 1 men känner ändå att jag kommer in i handlingen. Det är en fin historisk roman vars omslag får mig att tro på ett romantiskt fokus. När jag väl läser boken inser jag att den har mycket större djup än så. 

James Lionel Falconer har jobbat hårt för att nå dit han är idag. Han har hittat sitt livs kärlek och fått en höft uppsatt position vid Londons mest prestigefyllda handelsbolag. När ägarens dotter, arvtagerskan Alexis Malvern, nu är ute ur leken pekar allt på att han blir den som tar över företaget. James har uppfylld sina drömmar och världen ligger framför hans fötter - tills lyckan en dag vänder.

En stor brand hotar att ödelägga hans planer och samtidigt avslöjar en gammal vän en omskakande hemlighet. Och när Alexis Malvern plötsligt återvänder till företaget vänds James tillvaro upp och ned. Nu tvingas han fråga sig var hans lojalitet ligger - och han ställs inför sitt livs svåraste val.


Barbara Taylor Bradford
Löften och svek
HarperCollins
ISBN: 9789150961676
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.