onsdag 9 december 2020

Jul i strandhuset av Veronica Henry


En riktigt mångfacetterad julroman som på samma gång serveras med julkänsla som avsmaken för densamma, spännande och trovärdiga karaktärer och en stor portion av det jag tänker hör julen till, gemenskap, förlåtelse, hopp och kärlek. En riktig härlig bladvändare som jag varmt rekommenderar.

Alla älskar julen, och Lizzy Kingham är inget undantag. Men i år känns det som om hennes man och tonårsbarn varken ser eller uppskattar henne. De har lämnat såväl julklappsinköp som pyntande och matlagning till henne att ta hand om. Och när hon plötsligt står helt ensam under deras traditionella klä-granen-myskväll får Lizzy nog. De kan fixa sin egen jul!

Lizzy beger sig till sin favoritplats: bästa vännens lilla strandhus, ett i rad av likadana charmiga hus på de gyllene dynerna i Everdene. I grannstugorna finns fler som lämnat något bakom sig för att söka ro vid stranden, alla med sina egna problem. Lizzy förnekar sig inte - snart glittrar juleljusen, doften av glögg blandas med havsluften och främlingar förvandlas till vänner.

Hemma i Pepperpot Cottage är familjen desperata - var är Lizzy? För det blir ingen jul utan henne. Kan de hitta henne i tid och övertyga henne om att hon betyder allt för dem, varje dag på året?


Veronica Henry
Jul i strandhuset
Printz publishing
ISBN: 9789177713388
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Tack för tipset! En bok som jag gärna skulle vilja läsa.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.