lördag 12 december 2020

Följetång i juletidJag tycker att det är roligt och charmigt med julkalendrar, även i vuxen ålder. Till exempel är jag den som är barnsligt förtjust i adventskalendern på teve och tvingar alla och en var att titta på den med mig. Traditioner, traditioner ... En ny är att lyssna till en följetång. Ett avsnitt varje dag och i år vill jag tipsa om Jul i Fågelkärr. Det enda gisslet är väl att jag vill sträcklyssna klart alla avsnitt på en gång, men det är förstås också en del av charmen. 

Jul i Fågelkärr av Ann-Charlotte Persson finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Kalendern har jag bara sett ett avsnitt av och jag tyckte den var sådär men förmodligen borde jag tittat vidare...

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.