måndag 28 december 2020

Ciderträdgården av Veronica Henry


En riktigt varm och mysig feelgood, kanske Henrys bästa hittills? 

Doften av äpplen och daggvått gräs, ljudet av fågelsång och en avlägsen traktor ... ja, Henry är en mästare på ljuvliga miljöer och det går lätt att leva sig in i berättelsen. Nästan så det vattnas i munnen när jag läser.

Dragonfly Farm har varit ett hem och en tillflyktsord för generationer i familjen Melchior, ärkerivaler med familjen Culbone, den förmögna släkten som bor på andra sidan floden. Livet där styrs av årstiderna och av cidertillverkningen och alla faller för gårdens förtrollande charm.

För kusinerna Tabitha och Georgia har gården alltid varit ett andra hem. När en tragedi drabbar deras älskade gammelfarbror Matthew verkar det som om platsen de alltid tillhört nu kommer att tillfalla dem.

Men testamentet avslöjar att en tredjedel av Dragonfly Farm har testamenterats till en fullkomlig främling. Gabriel Culbone har ingen aning om varför han får ärva, eller vad han har för koppling till gården eller till familjen Melchior.

När de första äpplena börjar falla av träden inför ciderskörden kommer Dragonfly Farm då att börja avslöja sina hemligheter?


Veronica Henry
Ciderträdgården
via Storytel
ISBN: 9789177712688 
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.