tisdag 3 november 2020

Löften, kyssar och varm choklad av Sofia Fritzson


Inför förra julen läste jag Fritzsons första del i serien om systrarna Ljung, nämligen Två hjärtans karameller. Den boken minns jag som varm och mysig, riktigt sötdoftande och julig. Den här gången blir jag inte lika hänförd även om också det här är en trevlig och julig läsning. Men för min smak är den lite väl förutsägbar.

Hillevi ställer alltid upp, till och med när det gäller att delta på en expojkväns inflyttningsfest. Fast beslutet om att inte låta Tim få veta att han krossade hennes hjärta en gång i tiden, bokar hon en veckas semester i fjällen där festen äger rum.

Simon återvänder hem för att fira jul och hjälpa till med familjeföretaget Fröjdåsens stugby. Efter ett stort svek för några år sedan bröt Simon med sin barndomsvän Tim och har inte träffat honom sedan dess. När Hillevi behöver en dejt till festen ställer Simon upp, men det som började som en enel överenskommelse övergår snart i pirriga känslor och het attraktion. Snart står både Simon och Hillevi inför ett val: Ska de klamra sig fast vid det förflutna eller våga möta en framtid tillsammans?


Sofia Fritzson
Löften, kyssar och varm choklad
via Storytel
ISBN: 9789187879876
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Ibland gillar jag att läsa förutsägbara böcker. Det blir lite som att jag får säga "vad var det jag sa!?" när slutet kommer :-D

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.