fredag 13 november 2020

Floden hem av Hannah Richell


Av Richell har jag tidigare läst Påfågelsommar som jag fullkomligt älskade. Den var både romantisk och spännande och kröp under skinnet. Floden hem har inte riktigt samma effekt på mig även om det var trevlig läsning.

I den här romanen kommer, i sann Richell-anda en rad hemligheter fram när en stor familj återses inför ett bröllop. De tre systrarna hade en sagolik barndom som slutade i en tragedi. Margot har lovat sig själv att aldrig återvända till Somerset och aldrig se tillbaka på det som hände. Men när systern Lucy plötsligt ska gifta sig och hennes enda önskan är att återförena sin splittrade familj åker hon dit. Under en vecka ses systrarna i det vackra gamla huset vid floden som var deras barndomshem. Lucy, Margot och storasyster Eve - alla med hemligheter som nu oundvikligen tvingas upp till ytan Ingen anar hur veckan kommer att påverka deras liv. Bara en av dem vet att detta är sista chansen att ställa allt tillrätta.


Hanna Richell
Floden hem
via Storytel
ISBN: 9789137155364
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Trist när man inte får en lika bra läsupplevelse när det kommer en ny bok av samma författare. Men man kanske har för stora förväntningar?

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.