tisdag 17 november 2020

En oönskad julklapp av Sara Molin


En perfekt julroman att starta med då den inte är så där översvallande julig, utan serveras i lagom dos. Varm och mysig relationsroman.

Diana Jonsson vill inte lämna Tanzania för att tillbringa november och december i ett mörkt Sverige. Hon vill inte återuppleva känslan av att inte passa in och hon vill definitivt inte fira en svensk jul med alla förväntningar det innebär. Men hon förmår inte säga nej när mamma för tredje året i rad ber henne att tillbringa julen hemma i Sollentuna. Vikariatet på akutmottagningen ger henne en chans att tjäna ihop lite välbehövliga pengar. Två månader, det ska hon väl ändå klara av? Hon ska bara få julen överstökad, i januari väntar ett nytt jobb i Kenya.

Men i Sverige blir ingenting som hon har tänkt sig. Arbetskamraterna Gunnel, Blaze och Erik nästlar sig snabbt in i hennes hjärta och när det framkommer att Dianas förmodat avlidne pappa inte bara lever utan dessutom har en ny familj kan hon inte låta bli att söka upp sin halvsyster. Bara för att se hur hon ser ut.

Allt hon önskade sig var en okomplicerad, enkel jul med sin mamma men ibland får man något som man inte har bett om.

Sara Molin
En oönskad julklapp
via Storytel
ISBN: 9789113109251
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. En mjukstart av julen är ju inte fel :-)

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Tack för boktipset, nu har jag lagt den i min bokhylla på Storytel.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.