tisdag 10 november 2020

Bara en gång om året av Sophie Kinsella


Jag har läst alla Kinsellas böcker och tycker att de är trevliga och humoristiska. Favoriterna är böckerna om Becky och här kommer äntligen en ny bok. En som förutom att den innehåller jul också serveras med en cliffhanger som bådar gott inför framtiden. Det känns som om det är fler böcker att vänta.

Becky Bloomwood trivs bra med livet. Efter sina äventyr i USA har hon återvänt hem till England och bor nu med sin man och barn i den lilla byn Letherby, en bit utanför London. Hon jobbar i bästisen Suzes souverniershop och har till och med börjat med mindfulness (även om det mest innebär att hon lyssnar på guidade meditationer medan hon nätshoppar sent om kvällarna).

Julen närmar sig med stormsteg och Becky älskar högtidens alla traditioner. Men så meddelar hennes föräldrar att de har bestämt sig för att lämna det lugna bylivet för superträndiga Shoreditch i London. Där ska de dricka mikrobryggd öl och äta tjusiga avokadomackor och det innebär förstås att de inte kommer att kunna stå julvärdar i år. Uppdraget går till Becky som med gott mod åtar sig det. För hur svårt kan det egentligen vara att styra upp ett julfirande?


Sophie Kinsella
Bara en gång om året
Printz Publishing
ISBN: 9789177713425
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Det jag har läst av henne har jag gillat :-)

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Det låter som en bok i min smak så den gör jag en notering om.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.