lördag 21 november 2020

Att vara dig trogen av Elin Eldestrand


Jag har läst i stort sett alla Eldestrands romaner, men insåg nu att jag faktiskt missat att det här är del två i en serie. Hoppsan. Å andra sidan tycker jag inte att det stör läsningen. Jag kommer snabbt in i handlingen och charmas över karaktärerna. Främst är jag nyfiken och finner ett stort driv i att ta reda på vad som har hänt Lina som vaknar upp med minnesförlust. Det är på samma gång en spännande som charmig berättelse.

När Lina vaknar upp på lasarettet i Lycksele har hon ingen aning om hur hon hamnat där. Hon har drabbats av minnesförlust och nu gäller det att försöka återkalla så mycket som möjligt av vad som hänt de senaste månaderna. Varför befinner hon sig långt upp i Norrland? Vad har hon råkat ut för? Och hur kommer det sig att hon har ett positivt graviditetstest i sin väska?

Med hjälp av sin familj, inte minst systrarna Emma och Anna, lyckas Lina sakta men säkert dra sig till minnes delar av vad som hänt. En del av minnena skulle hon helst slippa, men den stora chocken kommer när hon inser att det finns mer än en tänkbar kandidat som far till barnet hon väntar!


Elin Eldestrand
Att vara dig trogen
via Storytel
ISBN: 9789178298211
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

  1. Denna författare tror jag att jag har missat helt. Än så länge i alla fall så tack för tipset.

    Kram och god söndag!

    SvaraRadera
  2. Låter spännande! :-)

    Ha en fortsatt fin helg!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.