onsdag 28 oktober 2020

Jul i Byvalla av Karin Janson


Så där ja, vi närmar oss jul och jag har börjat smyga in julromaner i min läsning. En så härlig tid på året. 

Nu har julen kommit till Byvalla och okej, jag läser inte serien i rätt ordning, men det får duga. Jag har läst Byvalla 1, 2 och 3 innan jag tog mig an julen eftersom jag har sagt till mig själv att inte börja läsa julromaner innan november. Och nu är jag ändå tidigt ute!

Snön ligger djup i Byvalla. Sista avsnittet av teveserien Kärlek på gården ska visas på julafton och Hanna och Micke måste fortsätta att hålla sin relation hemlig till dess det är över. Egentligen borde hon väl inte titta, men ibland fastnar Hanna framför teven och tvingas se Micke i en romantisk scen med någon av de där stockholmstjejerna. Dagen innan julafton visar det sig att Micke lovat att vara med på uppesittarkväll i tevestudion i Stockholm tillsammans med både Mikaela och Veronika. Samtidigt är Lennart på julgransjakt på Mickes mark med får sig en otrevlig överraskning.

När julafton väl kommer råkar både Micke och Lennart ut för bekymmer på var sitt håll och Hanna som har sett fram emot en första jul tillsammans med Micke börjar långsamt tappa hoppet ... var håller han hus egentligen?

En ljudboksserie inläst av härliga Cecilia Forss som tillsammans med Karin Jansons författarskap gör karaktärerna så levande. En varm feelgood som kryper nära.


Karin Janson
via Storytel
ISBN: 978917735672

1 kommentar:

  1. Nu har du allt tjuvstartat julen rejält... ;-)

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.