fredag 16 oktober 2020

Hotell Kallbacka: vägen hem av Alexandra Lindfors


En riktigt mysig feelgood som enligt mig innehåller allt en bra roman bör ha. Spänning, vänskap, förnyelse och kärlek.

Syskonen Oliva, Carl och Madina lever olika liv långt ifrån den lilla ort i Norrlands inland där de vuxit upp. Barnmorskan och trebarnsmamman Olivia gör sitt bästa för att räcka till båt hemma och på jobbet. Hur hon än anstränger sig känns vardagen alltmer frustrerande och en känsla av otillräcklighet fyller henne.
Storstadskillen Carl är nybliven pappa och känner sig alltmer kvävd i den tillvaro som präglas av trånga kostymer och stela mötesrum. 
Madina är den rastlösa i familjen som ständigt varit på resande fot sedan hon lämnade barndomshemmet i Kallbacka. Hon har nu funnit kärleken på oväntat håll, en kärlek som vänt hennes liv upp och ner. 
När syskonen samlas för att fira jul tillsammans får de en julklapp som kommer att förändra deras liv för alltid. Denna jul blir början på en ny och annorlunda tillvaro för dem alla. En tillvaro som bjuder många möjligheter och nya bekantskaper men även utmaningar och ovisshet.

Hotell Kallbaka: vägen hem är Lindfors debutroman och jag ser fram emot att få läsa fler romaner av henne.


Alexandra Lindfors
Hotell Kallbacka: vägen hem
via Storytel
ISBN: 9789189179035
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Jag kan tycka att om Olivia har svårt att få tiden att räcka till så kanske hon borde sälja båten? ;-) Haha! Sorry, kunde liksom inte låta bli :-D

    Ha en finfin start på helgen!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.