fredag 30 oktober 2020

Höst vid Sommen av Camilla Dahlson


En riktig höstig bok, passande årstiden. En sån där varm pärla som får mig att längta efter en varm mugg te, en sprakande brasa tillika sprakande höstträd och ett inbjudande soffhörn med en pläd att svepa in mig i. Dahlson har återigen fångat en härlig stämning i sin fina feelgoodroman.

Vanja har varit journalist på dagstidningen i många, många år när förändringens vindar inte bara kommer i kapp utan rent av blåser omkull henne. Börja jobba digitalt eller bli uppsagd är beskedet från cheferna och Vanjas värld sätts i gungning.

Inte heller på hemmafronten finns det stöd eller tröst. Vanjas man Per är helt upptagen av sociala medier och att hänga på krogen med sina betydligt yngre kollegor.

Vanja packar en väska och kör till Svalarps gårds bed & breakfast för att få tid att tänka och fatta ett beslut om jobbet.

Väl där visar det sig att gården har ytterligare en besökare, en författare som skriver på sin kommande bok. Kommer det mötet att göra att Vanja tvingas fatta fler och större beslut om framtiden än vad hon hade tänkt när hon kom till Svalarp?


Camilla Dahlson
Höst vid Sommen
via Storytel
ISBN: 9789179032906
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Lät mysigt med boken där vid den sprakande brasan :-)

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.