lördag 10 oktober 2020

Emmas nya liv av Anna Alemo


En mysig och varm feelgood. Lite väl förutsägbar kanske, men så skönt att läsa såna böcker ibland också. Just nu sitter jag ändå här och önskar att det verkliga livet kunde vara lite mer feelgood med den sanna förvissningen om att allt ordnar sig till slut. Och inte sen ... senare, någongång utan inom en snar framtid. Det är det trygga med feelgoodläsning och varför jag älskar genren så.

En otrohet vänder snabbt upp och ner på hela tillvaron. På ett ögonblick är Emma nyskild och försöker anpassa sig till varannan veckalivet med barnen. Exmannen har flyttat ihop med sin nya unga kvinna, tillika barnens nya bonusmamma, och verkar oförskämt lycklig. Hur kan livet vara så orättvist?

Trots att Emma är förvirrad och en smula bitter är hon fast besluten att få ihop sitt nya liv. När hon tänker efter har hon ändå mycket att vara tacksam över.

När hon träffar den charmige sångaren och tonårsidolen Peter ändras allt. Han är nästan tio år yngre och otroligt snygg. Att yngre tjejer, däribland Emmas egen dotter, flockas runt honom är inte svårt att förstå. Emma däremot är inte intresserad av honom.

Inte på något sätt ... 


Anna Alemo
Emmas nya liv
via Storytel
ISBN: 9789198544619
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. En bok med en katt på omslaget kan ju aldrig bli fel :-D

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.