lördag 26 september 2020

Ett litet steg på vägen av Jenny Fagerlund


En oerhört varm och fin berättelse som får mig så sugen på att resa på glamping, upp till norra delarna av Sverige för att få vara med om en riktig naturupplevelse. Allt det vackra, allt lugn. Det är en fin feelgood med alla de rätta ingredienserna och vändningarna.

Ibland måste man resa bort för att hitta hem.

Stella arbetar som koordinator på en reseförmedling och trivs bra med sin lugna tillvaro på jobbet. Lugn är dock inget hon har på hemmaplan. Hon är ensamstående mamma, och sjuåriga sonen Felix har det inte lätt i skolan. Han brottas med utanförskap och får ofta skulden när något går fel.

När Joel, en managementkonsult, anlitas för att effektivisera företaget Stella arbetar på ställs allt på ända. Stellas tjänst dras in och om hon inte vill bli arbetslös måste hon tacka ja till att resa runt och utvärdera hotell och upplevelser i Norden. Hennes första uppdrag blir att testa ett nytt koncept på den nyrenoverade Högfjällshotellet i Fröliden.

Stellas första impuls är att tacka nej, men efter ytterligare en händelse på Felix skola får hon nog. Tillsammans tar de sig till fjällen. Kanske är det här avbrottet de både behöver?

Ett litet steg på vägen är en varm, charmig och höstmysig feelggodroman som doftar av multnande löv, bär och termosar fyllda med te. Helt rätt läsning för årstiden.


Jenny Fagerlund Ett litet steg på vägen

via Storytel

ISBN: 9789113098906

Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Att få åka runt och utvärdera hotell mm och dessutom få betalt för det? Låter som rena drömjobbet tycker jag :-D

    Ha en fin lördag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.