söndag 30 augusti 2020

Söndagens smakbit, v. 35 Att adoptera en gubbeBus eller godis-traditioner har smugit sig in i vårt hus. Nästan lite obemärkt, utan att jag har kunnat ta ställning till vad jag tycker om det. Det är en något absurd tradition som börjar bli lika självklar som att det är socialt accepterat att ta foto på sin rumpa och lägga ut det på sociala medier och invänta likes. För tio år sedan hade nog båt scenarion varit lika otänkbara.

s. 183 ur Att adoptera en gubbe - i huvudet på en högkänslig prick

Fler smakbitar här


Just nu har jag ingen fysisk bok att läsa, vilket känns väldigt tokigt. Jag som brukar ha böcker på hög! Istället får jag sätta mig med korrekturen av Evig önskan. Deadlinen är visserligen längre fram men tiden har en förmåga att rinna iväg och räknar jag bort vardagarna som är fullspäckade av jobb är det bara några ynka helger kvar och så några lovdagar på det. Det gäller att hålla igång när tiden finns. Sedan har jag tagit upp serietittandet igen och fortsatt med the Crown där jag plöjer avsnitt på avsnitt. Så intressant med historia, men jag kan inte låta bli att googla på saker och ting så jag nästan spoilar handlingen ... 

12 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten. Jag googlar också när jag ser intressanta serier eller filmer...

  SvaraRadera
 2. åj, jag som tränar på gymmet och fått en fin rumpa... har dock inte avsikt att fota... men Halloween är lika trevligt som påskkäringar, verkar vara en annorlunda bok

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig riktigt förstått importen av amerikanska traditioner. Speciellt inte när de direkt krockar med de vi redan har. Nåja, alla får göra som de vill. Man får bara hoppas att det gäller åt båda hållen...

  SvaraRadera
 4. Ingen bok att läsa??? Det låter väldigt olikt dig...

  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 5. Oj inga böcker att läsa? Det går ju inte.... ;) Boken kände jag inte till. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 6. Här släpps inga halloweenspöken in! Men jag fattar inte. Är smakbiten från en bok du inte läser?

  SvaraRadera
 7. Hehe....kjenner til det der med å google på serier/ filmer. Boken du gir smakebit fra har jeg ikke hørt om så tusen takk for tips.

  SvaraRadera
 8. halloween är ett otyg. fullständigt onödigt. liksom att lägga ut bilder på sin rumpa på sociala medier. absurt!tror att jag hört talas om boken, men jag har inte läst. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 9. Ingen bok? Jag skulle få ett nervöst sammanbrott! Denna bok får jag kanske också ett sammanbrott av, brukar inte gilla komiska böcker, ingen har samma humor som jag...haha
  Tack för smakbit, trevlig söndag, här är det regn och åska, ganska mysigt

  SvaraRadera
 10. Tack för den smakbiten.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 11. Låter inte som en bok för mig. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 12. Vad menas med båtscenarion? Att instagramma båtbilder? Just Halloween hittade aldrig direkt hem i det här huset. Mer än att vi har en pumpa i keramik på balkongen året om. Näst intill en porslinshöna och en betongtomte. :) Då slipper man pynta och är redo jämt liksom!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.