fredag 28 augusti 2020

Ett oväntat arv av Sofia YménDet här är en bok som jag har sett fram emot att läsa ända sedan jag fick veta att Ymén skrev nytt. Hon har en förmåga att fånga miljön när hon skriver och det här är inget undantag. Jag älskar dessutom att det är en hästbok för vuxna, jag som plöjde alla hästböcker jag kom över som barn och ungdom.

När Madeleine Fors föräldrar omkommer i en bilolycka står hon plötsligt ansvarig för hela familjens ägor: en hästgård som vandrat genom släkten i flera generationer. Visserligen delar hon arvet med sin bror Erik, men han är mer intresserad av ryttartävlingar runt om i Europa än att ta hand om gården.

I hovslagaren Henrik, en vän till familjen, finner Madeleine både stöd och en oväntat attraktion Det finns bara ett problem: Henrik var den som körde föräldrarnas bil natten då de krockade.

För att få hjälp med ruljangsen på gården bestämmer sig Madeleine för att skriva brev till sina tre bästa barndomsvänner - tjejer som precis som hon själv älskade hästar som barn men som idag lever helt andra liv. Kanske kan de enas igen, och samtidigt vända gården ekonomi. Men i familjen ruvar hemligheter som kommer att sätta käppar i hjulen för Madeleines planer ... 

Det här är första delen i Kungsbackakvartetten.Sofia Ymén Ett oväntat arv

Printz publishing

ISBN: 9789177712749

Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Jag föll pladask redan vi omslagsbilden :-)

    Ha en fin fredag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.