torsdag 27 augusti 2020

Bröllopsavtalet av Anna Keiler


Föregångaren Flickvänskontraktet minns jag som en riktigt bra bok. Därför blev jag glad när jag snubblade över Bröllopsavtalet inne på Storytel (för övrigt älskar jag att botanisera bland deras boktips som oftast smart anpassas efter de genrer jag mest lyssnar till). Även det här en bok med djup, en skickligt skriven feelgood med oväntade vändningar som får mig att inte vilja sluta läsa. 


Frida har lämnat sitt gamla liv bakom sig och framtiden ser ljus ut. Hon har fått nytt jobb och förhållandet med Micke spirar. Men lyckan hotas när det står klart att en av Fridas kollegor är besatt av henne och är beredd att göra vad som helst för att vinna hennes hjärta. Micke är orolig att han är på väg att förlora Frid, men även han är beredd att göra vad som helst för henne. När han anförtror sig åt sin syster Kristin föreslår hon att Micke ska fria till Frida. Micke nappar på förslaget, men att hitta det rätta tillfället visar sig bli betydligt svårare än han räknat med.


Anna Keiler Bröllopsavtalet

via Storytel

ISBN: 9789179033477 

Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.