tisdag 28 juli 2020

Ljusblåa dagar av Anna Alemo


Jag vill minnas att det här är första boken av Alemo som jag läser, men det är definitivt inte den sista. Ljusblåa dagar tog mig med storm, fast på ett feelgood-stormigt sätt. Det är en varm och karaktärsstark berättelse att försjunka i och njuta av. Det är del 1 i serien om Blommemåla, så mer härlig läsning stundar.

Efter ett kraschat förhållande förlorar Jenny kontakten med sin bonusdotter och lovar att aldrig mer involvera sig med en man som har barn. Sommaren ska hon tillbringa i en lånad stuga i Blekinge och enbart ägna sig åt sitt bokmanus, hundpromenader och kanske ett eller annat dopp i havet. 

Efter exfruns otrohet vägrar Martin släppa in någon ny kvinna i sitt liv och lägger all sin tid på den fyraåriga dottern. Hans godmodige Golden retriever räcker mer än väl som sällskap de barnfria veckorna. Martin ser fram emot en avkopplande sommar i sitt semesterparadis i Blommemåla.

Alla varningsklockor ringer när Jenny och Martin möts, ändå dras de till varandra. Ingen av dem är bredd att låta spirande känslor äventyra den trygga tillvaron, men ödet visar sig visst ha andra planer ...

Trygg, varm, förutsägbar och alldeles ljuvlig. Dessutom fantastiskt, som alltid, uppläst av Gunilla Ledning.


Anna Alemo
Ljusblåa dagar
via Storytel
ISBN: 9789179031466
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.