onsdag 15 juli 2020

Kvinnorna på Flanagans av Åsa HellbergHellberg är en stor favorit bland feelgoodförfattarna. Jag är glad att jag fick chansen att återvända till hotell Flanagans och stifta fördjupad och ny bekantskap med karaktärerna. Tidigare har jag läst Välkommen till Flanagans som jag tyckte om, men den här upplever jag som snäppet ännu bättre! Jag ser fram emot att läsa vidare om Flanagans och alla dess äventyr.

Del 2 i den hyllade serien om lyxhotellet Flanagans. Vännerna Elinor och Emma har offrat allt för att Flanagans ska förbli framgångsrikt. Men priset har varit högt. De hemligheter som länge varit väl förborgade under lager av skuld och skam hotar nu att avslöjas. Hur stark är deras vänskap? Och kommer hotellet att överleva om sanningen om ägarna avslöjas?

Frankie är Emmas 22-åriga dotter, en karismatisk ung kvinna som hatar sin mamma. Emma kämpar för att komma henne nära, men såren är kanske för djupa. Billie älskar sin mamma Elinor, ändå får kraven på perfektion henne att flytta till Uppsala.

Samtidigt som 1980-talet når sin kulmen tar intrigerna på Londons mesta lyxhotell ny fart.

Fartfylld, härlig och fylld av intriger och hemligheter som gör att man bara vill läsa vidare. Och vidare.Åsa Hellberg
Kvinnorna på Flanagans, del 2
Bokförlaget Forum
ISBN: 9789137154602
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Svårt namn på hotellet, sånt kan jag haka upp mig på. Jag liksom fastnar i texten när det är "krångliga" namn.
    Det är som vissa städer/byar i Spanien, namnen kommer inte direkt lätt fram i hjärnkontoret ;-)

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.