måndag 27 juli 2020

Frusen fjäril av Sylvia Day


Jag hade sett den här boken flimra förbi i flödet på sociala medier och föll därför för den vid nästa val av ny bok, men vilken medioker läsning. Det författaren lyckats med var alla, väl utförligt beskrivna utfyllnads-sexscener, och det betackar jag mig för. Har aldrig varit mycket för att följa romankaraktärer/filmskådespelare in i sovrummet, eller var de nu väljer att befinna sig. Jag vill inte sitta på första parkett, tack så mycket.

Sylvia Day är författaren bakom Crossfire-serien och är nu tillbaka med en passionerad och varm kärlekshistoria, men frågar du mig tycker jag inte att den är särskilt varm i sig. Het, javisst, men jag blir inte det minsta berörd, ingen av karaktärerna kommer mig nära och så här efteråt minns jag knappt handlingen ens ...

Teagan är äntligen tillfreds med livet. Hon har ett jobb hon älskar, flera nära vänner och ett vackert hem som hon renoverat från golv till tak. Men framförallt har hon kommit till ro med det förflutna och gått vidare.

Då flyttar Garreth Frost in i huset på andra sidan gatan. Garreth är som en rasande naturkraft som vänder upp- och ner på allt som Teagan äntligen fått ordning på. Men det hon har svårast att värja sig mot är att han är sårad och att hon känner igen sig i hans känslor. Frusten fjäril är en oväntad berättelse om kärlek, förlust och den oemotståndliga passionen som övervinner allt. Boken planeras att bli tv-serie och har redan sålts till mer än 15 länder.Sylvia Day
Frusen fjäril
via Storytel
ISBN: 9789189007826
Finns hos Adlibris och Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.