onsdag 29 juli 2020

Den sista stjärnan av Nora Roberts


Jag har läst ett flertal av Roberts feelgood-romaner men det här är nog första gången jag läser en av hennes andra genre, mer riktad åt krim-hållet. Jag blev positivt överraskad, för även om det handlar om ett morddrama är fokus inte brutalt utan fortfarande väldigt mycket feelgood. Det här var en bok som jag fick panik-köpa inne på Ica när det visade sig att jag, för en gång skull, hade packat alldeles för få böcker för min långhelg nere i Lomma. Jag lovar och svär att jag aldrig kommer att göra om samma misstag, även om det betyder att jag hux flux snubblar över en ny genre-bekantskap med en författare jag redan känner.

Han står öga mot öga med en död kvinna, och hon riktar en pistol mot honom. Kommissarie Seth Buchanans mordutredning vänds upp och ner när Grace Fontaine visar sig vara vid liv. I ena handen håller hon en enorm diamant - en av Mithras stjärnor.

Seth vet att det inte går att lita på den beryktade arvtagerskan, men samtidigt är det något som får honom att vilja glömma sitt uppdrag ... 


Nora Roberts
Den sista stjärnan
Harleguin
ISBN: 9789177212690
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Ett feelgood-mord låter lite märkligt... ;-)

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.