onsdag 22 juli 2020

Än klappar hjärtat av Susanne Fellbrink


I år utmanade jag mig själv och tog med bara en semesterbok. Trots allt skulle jag bara vara borta en långweekend, men hur dumt var inte det? Boken var så bra att jag läste ut den i ett nafs och var tvungen att köpa en till bok på plats ... tänker inte göra om samma misstag en gång till, haha.

Än klappar hjärtat är del två i serien om Cilla och jag visste väl att Fellbrink hade stor potential att utveckla sitt författarskap. Följ länk < för att se vad jag skrev om hennes första spänningsroman. Den här gången är allt väldigt spännande och medryckande. Det spretar ingenstans, utan allt hålls samman och nu tycker jag mig känna Cilla rätt så bra. Ser mycket fram emot nästa bok om henne, Bianca och de andra återkommande karaktärerna.

Så roligt också att läsa en spänningsroman där huvudkaraktären har en helt ny roll, nämligen sångerska. Här får jag inblick i den branschen samtidigt som allt inte känns så där söndertjatat och stereotypt som det lätt annars kan göra i genren.

Det är sommartider i vackra Sundsvall, och snart ska studenternas rop ljuda. Artisten Cilla Fallander har fått ett nytt uppdrag efter vinterns dramatik. Hon ska agera projektledare för nyöppningen av en galleria i stan, och planerna är storslagna. Men redan första kvällen går saker och ting fruktansvärt fel och under den fyra dagar långa invigningen fortsätter problemen att hopa sig. Cilla får till slut en stark känsla av att det är någon som sätter käppar i hjulen för henne, vilket får katastrofala följder. Men varför?

Samtidigt smider en man i en annan del av landet mörka planer. Han har länge sökt efter kvinnan och barnet som en gång flydde från honom, och nu har han äntligen fått ett tips. Och spåren leder honom till Sundsvall.Susanne Fellbrink
Än klappar hjärtat
Printz publishing
ISBN: 
Finns hos Adlibris och Bokus

1 kommentar:

  1. Tack för tipset! Kul att höra att författarskapet utvecklats i rätt riktning eller i en positiv sådan i alla fall.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.