söndag 28 juni 2020

Söndagens smakbit, v. 26 En nästan perfekt mamma


Jag lägger mig i den långsamma filen och försöker hålla utkik efter rastplatser.
Det är det andra saken jag ska ordna om jag får jobb på det där trafikkontoret. Det finns ju inga toaletter eller normala rastplatser längs motorvägarna. Om trafikministern bara visste hur många buskar och vägrenar den här familjen har använt genom åren skulle antalet toaletter snart fördubblas. Efter ytterligare två toalettstopp är vi äntligen framme i West Ham. Jag stannar bilen och drar ut nyckeln. Klappar mig själv lite osynligt på axeln. Vi är i tid tack vare att jag tog höjd för Maureens blåsa.
"Kom farmor, jag ska hjälpa dig ut", säger jag och öppnar hennes dörr.
s. 68-69 ur En nästan perfekt mamma av Lilly Emma.


Oh my, snacka om att ha blivit totalt veckovill. Fast egentligen visste jag att det var söndag och dags för en smakbit. Jag har bara gått in i det där lunket som kallas ledighet. Den här dagen har jag ägnat åt att skriva massor, läsa och anlägga en rosenrabatt mellan regnskurarna. Det har gått finfint, men beträffande regnet får det gärna bli soliga dagar igen. Jag vill sola och bada pool, inte sitta med filt i uterummet.


5 kommentarer:

 1. Du kan skicka hit regnet, för här behövs det. Det är helt vansinnigt torrt.

  SvaraRadera
 2. en ska koppla bort tiden när en är ledig. lägga av klockan också. du har ju hunnit med en hel del trots regnskurar. tack för smakebiten! okänd bok för mig!

  SvaraRadera
 3. Fler toaletter åt folket :D Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. Visst är det lätt att bli dagvill! Fast det har blivit något bättre sen karantänen upphörde - då var alla dagar i princip helt likadana... :-)

  Ha en fin - och helst solig! - start på veckan :-)

  SvaraRadera
 5. Tenk å være en nesten perfekt mamma. Det er vel det beste en kan ønske seg :-)
  Ha en riktig fin ny uke!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.