tisdag 30 juni 2020

Järtecken av Christoffer Carlsson


Nu har jag läst ut min sommarpresent-bok och jag är glad att jag fick den. Om inte hade jag aldrig valt den eftersom den är bortom min genre, men det här var ingen direkt deckare, utan mycket mer in på skinnet-psykologi vilket gjorde boken unik och driven. Jag tyckte mycket om den.

En novembernatt 1994 begås ett mord i utkanten av den halländska byn Marbäck. Den skyldige identifieras snart. Han döms och allt ställs till rätta. Men brottet skapar ringar på vattnet. Genom tiden gör det små och stora avtryck i människors liv. Frågetecken uppstår: Vad var det egentligen som hände däruppe i Marbäcksskogen?

Och så är det Isak, pojken med järtecknet i sig, som fruktar att han en dag ska göra något förfärligt.


Christoffer Carlsson
Järtecken
Månpocket
ISBN: 9789175039879
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Låter lite läskig...

    Ha en härlig dag! :-)

    SvaraRadera
  2. Den har jag läst och tyckte den var riktigt bra.

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.