måndag 25 maj 2020

Våra andetag andas haikusommar av Christina Karlsson
En fin samling må-bra-dikter. En bok att krypa upp i soffan med efter en lång arbetsdag, en bok att ta med ut i trädgården ... jag tänker hängmatta. Jag tänker fågelkvitter. Jag tänker livet och harmoni.


Kommer hem, landar
njut; andas in, andas ut
hör koltrastkvitter

Andas trädgårsvrå,
poetisk rosenberså
andas haiku

Andas sommarkväll
och smakar solskensglitter,
rosenkaramell

Våra andetag, andas haikusommar. Dikter att inspireras och må bra av. Dikter som uppmärksammar det där lilla som förgyller livet, möjligheterna och de små ljusglimtarna. Dikter att tolka, fundera och kommunicera kring.


Tack för att jag fick läsa, Christina!Christina Karlsson
Våra andetag andas haikusommar
ISBN: 9789163988196

2 kommentarer:

 1. Jag läser ju bloggen så den är jag sugen på att läsa. Har dock inte kommit till skott...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Wow vad fint du har skrivit om min bok!
  Tack så hjärtligt <3

  Hoppas att det är okej att jag länkar från min blogg?

  Önskar dig en fin pingsthelg!
  Christina Karlsson

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.