måndag 4 maj 2020

Låt spelet börja av Christina Schiller


En romantisk driven roman, som jag tyvärr inte kommer in på djupet i. Jag är inte bekant med dataspelsbranschen vilket kan bidra till distansen jag upplever.

Angelique Molin behöver ingen.   
På egen hand har hon byggt upp ett framgångsrikt datorspelsföretag, men för att kunna förverkliga en ny spelidé så behövs kapital. Hon får kontakt med Leo Connway, investeraren som behövs för att Angel Games ska kunna växa, och står plötsligt inför ett svårt val. Leo väcker långt ifrån affärsmässiga känslor hos henne vilket inte gör saker lättare. Är det värt att avslöja mer om sig själv än hon någonsin gjort, och låta någon komma nära för att snabbare ta sig framåt, eller kan det rasera allt hon åstadkommit?     
Leo är frustrerad. Angelique Molin verkar vara både smart och kompetent, för att inte tala om fängslande. Men han tvivlar på om han ska gå vidare med sin investering. Vad är det företaget försöker dölja? Ju mer han gräver desto närmare kommer han Angelique och känslorna för henne som han försökt att ignorera blir allt svårare att stå emot.    
Medan gnistorna flyger mellan Angelique och Leo hotas både företaget och kärleken av det förflutna, som kryper allt närmare ju mer intensiv deras relation blir.  


Christina Schiller
Låt spelet börja
Bokfabriken
ISBN: 9789178353453
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Låter invecklat...

  Ha en riktigt braig start på veckan!

  SvaraRadera
 2. Den här boken verkar bra :)
  Tack för boktips!

  Kram Christina

  SvaraRadera
 3. Tummen upp för den.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.