tisdag 5 maj 2020

Akutbjällran av Karin Brunk HolmqvistJag är så förtjust i Brunk Holmqvist's sätt att skriva värmande, trovärdiga och närvarande relationsromaner. Jag hoppas på att få läsa många, många fler böcker av författaren.

Att ha tillräckligt är lycka, att ha mer än tillräckligt är olyckligt det är ett ordspråk systrarna Elsa och Julia Nilsson gärna skriver under på. När advokat Jörgensson läser upp kusin Ullas testamente tror de inte sina öron, och de blir inte lugnare när Ullas före detta särbo dyker upp och vill ha äggkopparna han blivit lovad. Rykten börjar surra när Julia av misstag stoppar en femhundring i bössan hos Leif Handlare och syskonkärleken sätts på prov när Elsa visar sig vara alltför lättflirtad. Tack och lov har de akutbjällran hängande utanför ytterdörren, när de ringer i den kommer grannen Ragnar till undsättning som ett skott. Och det kommer behövas! Akutbjällran är en varm och humoristisk skildring av vad som händer när frågor om pengar, kärlek och klass ställs på sin spets i en liten, svensk landsortsby.


Karin Brunk Holmqvist
Akutbjällran
via Storytel
ISBN: 9789176132364
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Låter som en intressant intrig. En akutbjällra skulle nog alla ha nytta av :-D

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Tycker om hennes böcker.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Karin BH, henne är jag förtjust i. Hon skriver så fint och humoristiskt om olika personligheter. Jag har tom träffat henne och fått en bok signerad :)

  Ha det fint! Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.