måndag 20 april 2020

Vem är jag? av Maria TrolleEn fantastisk bok på rim, vilket varje gång gör mig lika fascinerad. Tänk att få ihop en hel berättelse på rim! En fin berättelse om att stå upp för sig själv och söka bekräftelse.

Flugan Frans är inte riktigt som de andra flugorna i sin familj. När de andra vill äta komockor dricker han hellre nektar från vallmoblommor. När familjen flyger rakt, så flyger Frans upp och ned. 
- Så där gör inte riktiga flugor! säger familjen. 

Frans rymmer hemifrån. Om jag inte är en fluga, vem är jag då? tänker han. Kanske är jag egentligen ett bi? På sitt äventyr träffar han tre nya vänner, masken Mia, myran Pelle och Syrsan Yrsa, som alla tre har valt att leva annorlunda. 
Vem är jag? är en humoristisk saga på vers, om vänskap och om att våga gå sin egen väg.

Maria Trolle
Vem är jag? En saga om att gå sin egen väg
Triumf förlag
ISBN: 9789188549938
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

 1. Låter kul med en berättelse på vers :-)

  Ha en braig start på veckan!

  SvaraRadera
 2. Låter som en kul bok.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. http://znogge.wordpress.com/20 april 2020 14:31

  Minst sagt imponerande att få ihop en hel berättelse på rim för det är verkligen inte det lättaste!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.