tisdag 7 april 2020

Mysteriet på Ödeborgen av Kristina OhlssonÄnnu en spännande bok av uppskattade Kristina Ohlsson, en bok som passar utmärkt på mellanstadiet.

Ellie och Walter måste hålla ihop nu. Ensamma skickas de iväg till Stormön där de ska stanna tills deras föräldrar kommer tillbaka. Men ingenting blir som de tänkt sig. Deras nya hem är en stor, gammal stenborg som döljer mörka hemligheter. Öborna varnar dem genast: Håll er borta från Ödeborgen, barn! Det pratas om gastar och spöken, men vem tror på sånt? Inte Ellie och Walter.
Men någon rycker i dörrhandtagen till deras sovrum på natten. Och i ett annat rum hänger tavlor vända mot väggen. Tavlor som föreställer fyra barn som en gång bodde i borgen och sedan försvann. Som om detta inte vore nog jagas Ellie av en svart fågel som vägrar lämna henne ifred...
Kristina Ohlsson är en mästare på spänning av det krypande, rysliga slaget. Med böcker som ”Glasbarnen”, ”Zombiefeber” och ”Mysteriet på Hester Hill” har hon fångat - och skrämt - många tusentals barn. Den stämningstäta spökberättelsen ”Mysteriet på Ödeborgen” kommer inte att göra läsarna besvikna!

Kristina Ohlsson
Mysteriet på Ödeborgen
via Storytel
ISBN: 9789178037865
Finns hos Adlibris och Bokus

2 kommentarer:

  1. Utöver att jag nog inte riktigt tillhör målgruppen så låter den för ryslig för mig :-D

    Ha en härlig tisdag!

    SvaraRadera
  2. Den kommer garanterat att uppskattas av många!

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.