onsdag 15 april 2020

Handbok i kreativt skrivande av Joy KenwardEn riktigt intressant bok som jag, i egenskap av författare, glatt kastar mig över och låter mig inspireras av. En bok fylld med tips, skrivövningar och plats för anteckningar.

Var du än befinner dig i ditt skrivarliv så kommer du att behöva en hjälpande hand när det gäller att frammana och utveckla din berättarröst. I Handbok för kreativt skrivande får du råd, tips, övningar och vägledning som ger dig verktygen du behöver för att ta dig an de utmaningar det innebär att ge sig i kast med att skriva, såväl prosa som poesi, självbiografiskt som fantasifull fiktion. 
Handbok i kreativt skrivande är en praktisk, inspirerande och insiktsfull guide till skrivandets konst, fint illustrerad av Ruth Allen. Boken beskriver också hur kreativiteten i skrivandet blir en form av medveten närvaro och hur skapandet för skapandets skull har ett egenvärde, sett ur ett helhetsperspektiv. 
Handbok i kreativt skrivande är en utmärkt introduktion i konsten att lära sig bemästra skrivande och hitta sin egen unika berättarröst.  

Joy Kenward (text)
Ruth Allen (bild)
Handbok i kreativt skrivande
LB förlag
ISBN: 9789177991557
Finns hos Adlibris och Bokus

3 kommentarer:

Tack för din kommentar. Jag blir så glad. Ha en fin dag och välkommen tillbaka.